Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2008, 05:41 AM   #11
frozenspark
Junior Member
 
frozenspark's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Philadelphia
Posts: 14
Default

Alright, thanks a lot for all your help so far!

Can somebody run Wipeout XL/2097 and tell me if it works for you? It hangs for me after the cgi movie on the "loading" screen, using both ePSXe and pSX. I looked it up and it seems that both emulators are capable of playing this game flawlessly.
frozenspark is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2008, 02:08 PM   #12
schmocke
Senior Member
 
schmocke's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 125
Default

Wipeout (1,XL,3) works fine for me. It´s difficult to investigate from distance why it doesn´t run on your machine. I suggest to "play" a bit with the graphic-plugins settings. I use Pete´s (openGL or D3D) on "nice" settings.. So, you´ll have to tinker a little. Good luck.

regards, schmocke
schmocke is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2008, 08:40 PM   #13
frozenspark
Junior Member
 
frozenspark's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Philadelphia
Posts: 14
Default

I deleted the file, then unzipped it with winrar and did the whole unecm thing again and now it seems to work, but only on pSX. Still can't get it to work on ePSXe, oh well. Thanks for all your help.
frozenspark is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:35 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.