Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2004, 12:19 AM   #1
Glass
Regular Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 42
Default Classic NES doesn't work

None of the Classic NES games work. When you load the ROM it says "Game Pak Error - Please turn the Power off". Anyone know why, and how to get around it?

Course, you could just get the NES version, but that's not the point.

<P ID="signature"></P>
Glass is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 12:06 AM   #2
JOESCHIRMJAGER
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Default

On VisualBoy I got classic zelda NES to work by using EEPROM+Sensor

I don't know if my other setting affect the outcome as well. Tell me if this works for you guys!
JOESCHIRMJAGER is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2016, 10:08 PM   #3
Eric_Lecarde
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by JOESCHIRMJAGER View Post
On VisualBoy I got classic zelda NES to work by using EEPROM+Sensor

I don't know if my other setting affect the outcome as well. Tell me if this works for you guys!
I tried that, but my buttons went all screwie. I couldn't actually play, even though the games were running. As soon as I turned it back, the buttons worked again.
Eric_Lecarde is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:37 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.