Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-02-2008, 11:58 PM   #1
Soron
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Visual Boy Advance saving help

Hi im new to all this and I need some help.

Everytime I play a game on this, (lets say Pokemon Blue, as thats the one I keep trying over and over with), I save both in-game and on the emulator. Ok it saves. It shows up in the save states and I can load.

Then if I close the emulator, by just closing it, turning off comp, for any reason: When I load it back up, theres no save states and I cant load the game from what I saved in the game. Basically once I exit the emulator then open up a new one and try again, it's like I never saved at all. Help thanks.

P.S. Its on Visual Boy Advance, it happens for all the games I try, and the game itself runs fine, it's just a problem with saving.

P.S.S. When I just try to load (not the save states), I can find what I saved, but when I load it, nothing happens. At all. Thanks in advance
Soron is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:38 AM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.