Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > Emulation News > Latest Music

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2019, 07:11 PM   #11
Edman
Administrator
 
Join Date: May 2008
Posts: 739
Default

Sorry about the downtime, the server was moved to a different facility, and the setup took longer than expected as I ended up also installing a newer version of the OS.

Everything should be working fine now.
Edman is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 07:43 PM   #12
po1963pol1
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Edman View Post
Sorry about the downtime, the server was moved to a different facility, and the setup took longer than expected as I ended up also installing a newer version of the OS.

Everything should be working fine now.
Thank you my good sir
po1963pol1 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2019, 08:24 PM   #13
videogamezfan64
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by NPrime View Post
If anything, a cPanel error could be the reason why certain sections of the site like the music section weren't functioning properly this past weekend. This situation has happened before and Edman got back at me for reporting this back in late 2017.

As of 3 PM EST, this music section is currently back and functioning again.
Ah cool. Thanks for letting us know.
videogamezfan64 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:27 AM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.