Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2004, 01:28 AM   #31
The 9th Sage
Senior Member
 
The 9th Sage's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NY State in the US
Posts: 17,439
Default Oh good grief! *nt*

No text

<P ID="signature">http://www.xanga.com/ZeldaDD

My Weblog...the official distributor of LonLon Milk in New York.
</a></P>
__________________
Just can't wait to bomb some Dodongos.
---
http://www.xanga.com/zeldadd

Twitter
The 9th Sage is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2004, 01:32 AM   #32
The 9th Sage
Senior Member
 
The 9th Sage's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NY State in the US
Posts: 17,439
Default Re: ePSXe Problem

> ill try that out.....but jus curious.....will it be able to
> rip out iso from burned discs....i have a couple that are
> burned which have played fine.....but real or burned the
> same problem persists.

You should be able to make ISOs of burned discs just fine...everything that applies with a real PSX disc should apply, assuming the person who burned it managed to get the subcode data on there, otherwise just forget about subcodes, cross your fingers, and pray it works.

<P ID="signature">http://www.xanga.com/ZeldaDD

My Weblog...the official distributor of LonLon Milk in New York.
</a></P>
__________________
Just can't wait to bomb some Dodongos.
---
http://www.xanga.com/zeldadd

Twitter
The 9th Sage is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2004, 02:22 AM   #33
MooglyGuy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Albany, NY
Posts: 4,014
Default Re: ePSXe Problem

> What bluff? I never claimed to know anything about the
> hardware of psx. If something works for me, I can suggest it
> for someone else. I see nothing wrong with that. And I
> wasn't being sarcastic either. If you know your shit, and it
> seems that you do, you could use some of the vast knowledge
> to help someone out.

Well, jeez. This is like the nth time in the past week someone's said something that sounded sarcastic but in fact wasn't. This is why I hate communicating via text. <img src=smilies/retard.gif>

Anyway, I'd have helped the guy out, but by the time I viewed the thread, people had already suggested to rip the CDs into disk images anyway, which is probably the best way to go about it. Heck, I tried my best to help in the LLE vs. HLE thread. <img src=smilies/thumb.gif>

<P ID="signature"></P>
MooglyGuy is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2004, 08:38 AM   #34
KiluAlmighty
Senior Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 120
Default Re: ePSXe Problem

> Well, jeez. This is like the nth time in the past week
> someone's said something that sounded sarcastic but in fact
> wasn't. This is why I hate communicating via text.

Yeah.

> Anyway, I'd have helped the guy out, but by the time I
> viewed the thread, people had already suggested to rip the
> CDs into disk images anyway, which is probably the best way
> to go about it.

And if playing from ISO (or some other image) doesn't fix the problem you are having, come back and tell us whether or not the slowdown is in every game, or some specific one. Maybe the game is simply not 100% perfectly emulated.

Also, I recommend getting some sort of frontend for ePSXe, it makes running games with different settings so much easier. I hear ePSXexecutor is good, I personally use Delta.

<P ID="signature"><marquee direction=left scrollamount=2><img src=http://personal.inet.fi/musiikki/mika/fatso.gif></marquee>
</P>
KiluAlmighty is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 12:36 PM   #35
Magi-Warrior
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 10
Default Re: ePSXe Problem

well i've found the problem......jus a bad case of resouces taken up.....so ill jus hafta buy more ram....thanks anyway

<P ID="signature"></P>
Magi-Warrior is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 04:43 PM   #36
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,409
Default Re: ePSXe Problem

> well i've found the problem......jus a bad case of resouces
> taken up.....so ill jus hafta buy more ram....thanks anyway


www.blackviper.com

problem solved

<P ID="signature"><center>
sig not found...</center></P>
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:13 AM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.