Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2007, 03:38 PM   #1
Vampire hunter D
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 530
Default Switching CDs with ISO images.

I recently downloaded a two disc Sega CD game in ISO format, and I have no clue how to get my emulater, Gens, to switch to disc two without restarting the tom. I've tried mounting the image to a drive using a program I have, but Gens won't even recognize the drive. I've even tried Kegafusion and Gens+. neither of them will read the mounted drive either.
<P ID="signature">--------------------------------------------------------------------------
</img></P><P ID="edit"><FONT class="small">Edited by Vampire hunter D on 09/01/07 10:39 AM.</FONT></P>
Vampire hunter D is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 05:16 PM   #2
mFC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,178
Default Re: Switching CDs with ISO images.

daemon tools is a no go?
<P ID="signature">Chris

[img]/personal/mfc/newsig.png[/img]</P>
mFC is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2007, 05:46 PM   #3
SirDaShadow
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 1,291
Default Re: Switching CDs with ISO images.

> even recognize the drive. I've even tried Kegafusion and
> Gens+. neither of them will read the mounted drive either.
>
I haven't played multi cd games on any scd emulator, but try this...burn disc #2 and put it on the cdrom....play the iso and when it's time to change switch the emulator settings to use the cdrom rather than the iso or virtual drive...
<P ID="signature"></P>
SirDaShadow is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2008, 02:35 AM   #4
eSPy
Regular Member
 
eSPy's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 33
Default

i havent tryed playing sega cd games on an emulator ether, but if it is anything like the saturn emulation, there is probably a button in the taskbar for 'open' and 'closing' the drive. since its a virtual dive, i assume you would still need to do this, but when it is open, change the virtual drive disk from the 1st iso to the 2nd and then click close.
eSPy is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2008, 04:43 AM   #5
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,409
Default

uuuuh, you do realize that this thread is over a year old, right?
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:24 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.