Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2008, 01:45 AM   #1
schmocke
Senior Member
 
schmocke's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 125
Question Emulating Blackthorne (SEGA 32X)

Hello everyone!
I have a problem running Blackthorne (SEGA 32X US version) at playable speed.
Untill now I used Gens & Gens32 Surreal (latest builds).
The game runs too fast to play, about 5x - 10x above normal speed. I tried different settings (frameskip adjustments, sound settings, different graphics- and filter settings...), but got no effect at all.
If anyone could help - please feel free to.
Thank you in advance.

My system specs are:
P4c @2,8Ghz
1 GB RAM
6600 GT 128MB
WinXP SP2
schmocke is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 05:14 PM   #2
schmocke
Senior Member
 
schmocke's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 125
Lightbulb solved

It seemed to be an Gens-related issue.
Im using Kega Fusion now and everything works fine for me.
Blackthorne runs smooth @60 fps
schmocke is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:06 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.