Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Website Talk > Site Questions / Suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2008, 05:46 PM   #1
MagikGimp
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Exclamation Website problems

Hi, someone's probably onto these two already but just in case:

1. Clicking on any of the links for the Macintosh emulators for Windows [URL="http://www.zophar.net/mac.html"]here[/URL] gets referred to the page for emulators that run on a Mac rather than each emulator's page (that does make sense right?!).

2. The search-bar at the top of the main page is too wide (it obscures some of the menu items) and on IE6 there's a great big black box obscuring the page (although that's probably a problem with IE6 rather than the page itself).

Hope this is useful.
MagikGimp is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2008, 05:47 PM   #2
gutzsant
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 961
Default

Allright. I did a little tweaking and the Macintosh emulators for Windows should work now. Try them here.
Regarding the search box, I can do nothing about that. Edman or one of the administrators might be able to do something.
gutzsant is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2008, 02:40 PM   #3
The 9th Sage
Senior Member
 
The 9th Sage's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NY State in the US
Posts: 17,439
Default

Well, I'm an admin as far as the boards, but I don't seem to have access to that kind of thing on the main site.
__________________
Just can't wait to bomb some Dodongos.
---
http://www.xanga.com/zeldadd

Twitter
The 9th Sage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:16 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.