Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > Rom Hack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2005, 08:55 PM   #1
Googie
Junior Member
 
Googie's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Queens, New York
Posts: 26
Default Super Wario Bros. 3 demo

Here's my Super Mario 3 hack. Starring Wario & Waluigi. It was this site that inspired me to make Wario hacks. Since the original SMB version is gone and no one never made a Wario 3 hack, I took it upon myself to do it. I did Super Wario Bros. (kinda revived it) Well, now you know the story, awww...

Here's some eye candy for you guys...

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w31-1.png

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w31-2.png

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w31-3.png

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w31-4.png

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w3d.png

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w31-5.png

http://img.photobucket.com/albums/v681/QB3CF/w31-6.png

And here's the patch. Enjoy.
I hope you guys'll like it, I put alotta time into this hack, hope you guys like challenges. Make sure to take a look at the readme.

If you guys want to host this in the Nes Hacks section go ahead. <P ID="edit"><FONT class="small">Edited by Googie on 08/07/05 04:04 PM.</FONT></P>
__________________
Googie Toons
Googie is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2005, 10:13 PM   #2
GeminiMan
Senior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 388
Default Re: Super Wario Bros. 3 demo

It seems potentially decent, and I know you asked not to bitch about how hard the hack is, but you may want to consider bringing it down from ungoldy difficult to humanly possible in future releases. I have no idea how many times I died, and I quit before finishing the second level. And that's even with resorting to savestates every two seconds. You know, just a suggestion.
GeminiMan is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2005, 10:45 PM   #3
king killa
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,124
Default Re: Super Wario Bros. 3 demo

I agree with gemini man.
I got through levels one and two. Level three is ridiculously hard.
I had to use Frame Rate of 40, and frequest save states just to get to level 3.

I'm curious.. how far can YOU get in this game?
king killa is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2005, 12:55 AM   #4
Lillymon
Senior Member
 
Lillymon's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: England
Posts: 2,379
Default Re: Super Wario Bros. 3 demo

Music on the front page = Instant lose
MIDI music on the front page = DOUBLE instant lose
__________________
Amelia Explains It All - Eventually. Probably.
Lillymon is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2005, 01:46 AM   #5
Googie
Junior Member
 
Googie's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Queens, New York
Posts: 26
Default A'ight...

Why do I have to disable my firewall when I post here? Meh...

Gemini Man: I'll take your suggest into consideration in the future, I guess I play too much japanese ROM hacks.

King_Killa I saw your post at Acmlm's, I know what you mean now...by the way, I can pass this world. And to think I thought that 1-4 & 1-5 are the hardest levels.

Lillymon: What do you mean by, Music on the front page = Instant lose
MIDI music on the front page = DOUBLE instant lose? o.O
__________________
Googie Toons
Googie is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2005, 04:17 AM   #6
Lillymon
Senior Member
 
Lillymon's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: England
Posts: 2,379
Default Re: A'ight...

> Lillymon: What do you mean by, Music on the front page =
> Instant lose
> MIDI music on the front page = DOUBLE instant lose? o.O

I hate music that automatically plays since I normally have my own music going and don't like being interrupted.

To compound that, Quicktime or whatever plays background MIDIs on this system has a myserious problem on this PC that causes it to play a short, very loud burst of static at the start of MIDIs. Hence, I load your page into a background tab while I read other messages, and I suddenly get an unexpected and loud sound from your page. My speakers were turned down this time, but they're usually not.

Hence, DOUBLE lose.
__________________
Amelia Explains It All - Eventually. Probably.
Lillymon is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2005, 05:00 AM   #7
Googie
Junior Member
 
Googie's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Queens, New York
Posts: 26
Default Re: A'ight...

Well, I really don't know what to tell ya, I'm sorry if you go through that when veiwing my page. Your the first person to tell me something like this. Maybe it's youre' sound card, I'm not sure. I never use Quicktime for music anyway, just for movies. Try to make Windows Media default for MIDIs. Well, I plan to redo my site anyway, since I have some MB space with verizon. Again I'm sorry if your going through that problem.

~ Googie
__________________
Googie Toons
Googie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:58 AM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.