Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Website Talk > Site Questions / Suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2006, 10:24 PM   #1
Kitsune Sniper
Senior Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 1,661
Default CSS problems with the board

Some of the forum sections are not loading the CSS needed to display the page correctly; all I'm getting is really garbled and misaligned text in black and white. This doesn't happen in this forum, but Talk of the Town is broken.

I think this is related to the ZD wipe that happened a bit ago. Any clue if it can be fixed?
<P ID="signature"></P>
Kitsune Sniper is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 10:25 PM   #2
CEpeep
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 3,511
Default Re: CSS problems with the board

> I think this is related to the ZD wipe that happened a bit
> ago. Any clue if it can be fixed?

Use a different style that doesn't pull a 403 error for now.

I use the ZD-NG theme and it works fine.
<P ID="signature">
</P>
CEpeep is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 10:43 PM   #3
Lenophis
Senior Member
 
Lenophis's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,386
Default Re: CSS problems with the board

<blockquote><font class="small">In reply to:</font><hr>

Any clue if it can be fixed?

<hr></blockquote>
This is what happens when you use the exact same unmodified board software for 5 years. I expect it to never be fixed, personally since the ones that do care can't touch it, and the ones that don't care won't let anybody touch it.
<P ID="signature"><img src=http://dragonsbrethren.elazulspad.net/images/lenorhdnsignature.png></P>
__________________
Lenophis is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 10:49 PM   #4
CEpeep
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 3,511
Default Re: CSS problems with the board

> This is what happens when you use the exact same unmodified
> board software for 5 years. I expect it to never be fixed,
> personally since the ones that do care can't touch it, and
> the ones that don't care won't let anybody touch it.

wtf. It's a permission problem (that's what a 403 error is, fool) and has nothing to do with the board software.
<P ID="signature">
</P>
CEpeep is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 11:46 PM   #5
Cornellius
Senior Member
 
Cornellius's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Québec/Canada
Posts: 2,787
Default Re: CSS problems with the board

> I expect it to never be fixed,
> personally since the ones that do care can't touch it, and
> the ones that don't care won't let anybody touch it.

Yeah, and with comments like that they will care more. Great idea.
<P ID="signature">
</P>
__________________
My job

Industrial electronic technician
Industrial mechanic (Millwright)
Cornellius is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 12:03 AM   #6
Lenophis
Senior Member
 
Lenophis's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,386
Default Re: CSS problems with the board

<blockquote><font class="small">In reply to:</font><hr>

wtf. It's a permission problem (that's what a 403 error is, fool) and has nothing to do with the board software.

<hr></blockquote>
Board software, site maintanence, it's all the same. If this problem has existed for more than 24 hours then my statement stands.
<P ID="signature"><img src=http://dragonsbrethren.elazulspad.net/images/lenorhdnsignature.png></P>
__________________
Lenophis is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 12:22 AM   #7
Kitsune Sniper
Senior Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 1,661
Default Re: CSS problems with the board

> Use a different style that doesn't pull a 403 error for now.
> I use the ZD-NG theme and it works fine.

... it happens with all styles. WTF?
<P ID="signature"></P>
Kitsune Sniper is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 12:43 AM   #8
Kitsune Sniper
Senior Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 1,661
Default Also, it's not just a CSS problem.

Several of the images used by the board don't show up. This includes the smilies, most of the post icons, the "New Topic" "Add Reply" buttons and such, as well as the moderator titles.

An unexpected behavior, I guess. :P
<P ID="signature"></P>
Kitsune Sniper is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 02:09 AM   #9
Ugly Joe
Senior Member
 
Ugly Joe's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,461
Default Re: CSS problems with the board

> > Use a different style that doesn't pull a 403 error for
> now.
> > I use the ZD-NG theme and it works fine.
>
> ... it happens with all styles. WTF?

I'm pretty sure they're all currently broken. It doesn't look too bad for me (and other, I'm sure) since my browser seems to have cached the stylesheet and most of the images. I viewed a thread in IE (which doesn't have ZMD cached at all) and it was all kinds of wrong.

I agree with CEPeep about it looking like a simple permissions problem, though.
<P ID="signature">___________________________________ ____
</P>
__________________
Ugly Joe is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 05:01 AM   #10
SwampGas
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 6,915
Default Re: CSS problems with the board

> Board software, site maintanence, it's all the same. If this
> problem has existed for more than 24 hours then my statement
> stands.

I was out of the area all day for work. You know...real life. The career that pays my mortgages.

Grow up.
<P ID="signature"><marquee direction=right scrollamount=10></marquee></P>
SwampGas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:47 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.