Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2009, 02:09 AM   #1
Gravedow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Default Help

Does anyone get a "no PSX executable found"?.......please help. Why is this happening?........thanks
Gravedow is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 02:30 AM   #2
Adremalech The Wroth
Senior member
 
Adremalech The Wroth's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Behind You
Posts: 130
Default

try redownloading the file
__________________
Adremalech The Wroth is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 03:05 AM   #3
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,408
Default

Quote:
Originally Posted by Gravedow View Post
Does anyone get a "no PSX executable found"?.......please help. Why is this happening?........thanks
you really need us to give us more info that that

what emulator you are using would be a good start.
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 05:10 PM   #4
Gravedow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Default

I am using PSXseven,gpupete177,cdrpeop104.......i also had to use isoproducer to create iso because program was a mdf & mds files?.......so now what?

Last edited by Gravedow; 01-05-2009 at 05:15 PM.
Gravedow is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 11:21 PM   #5
toasterhed
Regular Member
 
toasterhed's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 89
Default

I would go for ePSXe instead.
__________________
"The creation of something new is not accomplished by the intellect but by the play instinct acting from inner necessity. The creative mind plays with the objects it loves." - Carl Jung

toasterhed is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2009, 01:28 AM   #6
BIrvine
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 82
Default

Or go with pSX - its got the least setup involved. Easy.
BIrvine is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2009, 09:14 PM   #7
Gravedow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Default

having problem with vagrant story loading.....mdf & mds files.and turned them into iso.still cant find it?
Gravedow is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2009, 02:14 AM   #8
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,408
Default

have you tried the other emulators mentioned in the thread?
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2009, 05:35 PM   #9
Gravedow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Default

yea, I have PSX,ePSXe, and & 7even........none can find a PXS file in vagrant story or iso.even when I convert to iso it will not run.......whats next?
Gravedow is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2009, 06:27 PM   #10
Bodomi
Senior Member
 
Bodomi's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Finland
Posts: 276
Default

You can mount the mdf file as virtual drive using daemon tools.
No need to convert the disc image.
Then configure your emulator to use the virtual drive. If that doens't work, you have bad disc image.
Bodomi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:21 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.