Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > General Chat > Talk of the Town

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2006, 10:35 PM   #1
CEpeep
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 3,511
Default P4 Mobo with an ISA Slot

Hahahaha. I can finally get a new computer now.


<P ID="signature"><hr noshade>
Power corrupts. Knowledge is power. Study hard. Be evil.</P>
CEpeep is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:01 AM   #2
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,409
Default Re: P4 Mobo with an ISA Slot

> Hahahaha. I can finally get a new computer now.

why the fuck anyone would still be using ANYTHING ISA is beyond me

btw, are those PCI-E slots I see (2 1x, 1 16x)? If that is, thaen that's really fucked up. O_O
<P ID="signature"></P>
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:23 AM   #3
WhoaMan
Senior Member
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 1,499
Default Re: P4 Mobo with an ISA Slot

> btw, are those PCI-E slots I see (2 1x, 1 16x)? If that is,
> thaen that's really fucked up. O_O
yes... yes that is....

CEPEEP! where the hell did you find that?.... and why do you need an ISA slot? need to use an old SCSI controller or something?

<P ID="signature"></P>
WhoaMan is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:29 AM   #4
Diskeater
Senior Member
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 1,460
Default Re: P4 Mobo with an ISA Slot

> Hahahaha. I can finally get a new computer now.
>
For curious parties....

http://www.ibase-i.com.tw/mb886.htm

edit: oh and that is fucking AWESOME.

<P ID="signature">http://www.badjawa.com</a></img></P>
Diskeater is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:45 AM   #5
CEpeep
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 3,511
Default Re: P4 Mobo with an ISA Slot

> CEPEEP! where the hell did you find that?.... and why do you
> need an ISA slot? need to use an old SCSI controller or
> something?
>

I was just joking. I don't need it. I just thought it was funny.
<P ID="signature"><hr noshade>
Power corrupts. Knowledge is power. Study hard. Be evil.</P>
CEpeep is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 01:25 AM   #6
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,409
Default Re: P4 Mobo with an ISA Slot

> For curious parties....
> http://www.ibase-i.com.tw/mb886.htm
> edit: oh and that is fucking AWESOME.

hmm for "mission critical" applications. Well I guess you had some sort of real time monitoring hardware that's old and ISA only, I guess that would come into good use. *shrugs*
<P ID="signature"></P>
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 08:47 PM   #7
cbxweb
Token Black Member
 
cbxweb's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Los Angeles, CA
Posts: 910
Default Re: P4 Mobo with an ISA Slot

Whenever I see ISA slots, I laugh inside.
<P ID="signature"></P>
cbxweb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:06 AM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.