Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-28-2004, 02:01 AM   #1
VashStampede
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Default help me i'm new!!

I know there is a whole forum for this, but nobody is helping me. - My problem is that I have been attempting to make IMBNES and SNESstation disks for my PS2 and have had no luck. With the IMBNES I have gotten as far as the intro screen, but thats where it freezes.<img src=smilies/banghead.gif>

Send me an email or private message if necessary.
Thanxalot!

<P ID="signature">We're all living in amerika, coca-cola, wonderbra</P>
VashStampede is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2004, 02:11 AM   #2
SwampGas
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 6,915
Default Re: help me i'm new!!

> Send me an email or private message if necessary.

Someone will answer you on the board....the point of a message board is to let everyone see the solution so next time someone can just search for it and get an immediate answer.

<P ID="signature"><marquee direction=right scrollamount=10></marquee></P>
SwampGas is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2004, 02:31 AM   #3
Ugly Joe
Senior Member
 
Ugly Joe's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,461
Default Re: help me i'm new!!

Which version of IMBNES are you using?

From http://www.protohome.hpg.ig.com.br/imbfaq.htmlThe Unofficial It Might be NES FAQ</a>.

<blockquote><font class="small">In reply to:</font><hr>

3.Can I use ImbNES on ps2?
Yes, but but there is a problem with versions older than 1.3: the game selection menu dosen't shows up.
In ImbNES 1.3 the problem dosen't happen, so you can play without problem.

<hr></blockquote>

<P ID="signature"></P>
__________________
Ugly Joe is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2004, 09:57 PM   #4
VashStampede
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Default Re: help me i'm new!!

> Which version of IMBNES are you using?

I am using version 1.3. If you need to know, my console is unmodded and I use either Action Replay(for psx) or Swap Magic to boot my system.

<P ID="signature">We're all living in amerika, coca-cola, wonderbra</P>
VashStampede is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 12:32 AM   #5
mrfreeze
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,158
Default Re: help me i'm new!!

> > Which version of IMBNES are you using?
>
> I am using version 1.3. If you need to know, my console is
> unmodded and I use either Action Replay(for psx) or Swap
> Magic to boot my system.
>
Holy shit please either shrink or get rid of that avatar. It is making it a bitch to read posts.

<P ID="signature">Are you doing nothing? Or something?</P>
mrfreeze is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 01:44 AM   #6
Ugly Joe
Senior Member
 
Ugly Joe's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,461
Default Re: help me i'm new!!

> I am using version 1.3. If you need to know, my console is
> unmodded and I use either Action Replay(for psx) or Swap
> Magic to boot my system.

First, I have to echo freeze's post and tell you to get rid of your avatar, it is way too big (thank God for adblock).

I've never tried to use IMBNes, so I can only advise what I've read. Try making it into an ISO and loading it with a PSX emulator to see if it will work. If you can get it to work with an emulator, you know that the problem isn't in how you're assembling the image. Once you get it to work on an emu, try burning it at a low speed (4x or slower). Their forums said that there isn't any kind of reread functionality, so if the PS2 fails to read something, it isn't going to retry.

<P ID="signature"></P>
__________________
Ugly Joe is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 02:38 AM   #7
king killa
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,128
Default Re: help me i'm new!!

> Holy shit please either shrink or get rid of that avatar. It
> is making it a bitch to read posts.
>

cough*threaded mode*cough

<P ID="signature"></P>
king killa is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 02:44 AM   #8
mrfreeze
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,158
Default Re: help me i'm new!!


> cough*threaded mode*cough
>
Yeah but threaded mode is icky to me. ^^

<P ID="signature">Are you doing nothing? Or something?</P>
mrfreeze is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 03:31 AM   #9
Fla Flash
Staff (News -- Rom Hacking)
 
Fla Flash's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 8,141
Default Re: help me i'm new!!

He's been warned. If it's not down by 11:00 am tomorrow, he's goin' byebye.

<P ID="signature"><img src=http://www.freewebs.com/mewscorner/pikaxmas.png>
Symbiosis..just when you thought the woods were safe...</P>
Fla Flash is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 01:40 PM   #10
Dan
Senior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 499
Default Re: help me i'm new!!

This is where Firefox's adblock extension comes in useful. <img src=smilies/thumb.gif>

<P ID="signature"><div align="center"><font size=2>http://dan.panicus.orgDan's Space</a></font></div></P>
Dan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:20 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.