Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > Rom Hack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2010, 02:28 PM   #1
Kinger556
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default FFV Rom hacker

Well, i downloaded Samurai Goroh's FFV Rom hacker but whenever i try to do certain stuff i get a

Runtime error '339'
Component (comdlg32.ocx, mscomctl.ocx, msflxgrd.ocx, or tabctl32.ocx) or one of its Dependencies is not correctly registered: a file is missing or invalid



So i guessed i needed to download them or something so i went back to his site
and got them Hear: [url]http://www.erick.guillen.com.mx/[/url]

But i still get the error so i have no idea what to do at this point

Oh, and i'm using Windows 7, don't know if it matters or not but iv been having a little trouble getting certain files to work well or at all with it

Last edited by Kinger556; 01-17-2010 at 02:40 PM.
Kinger556 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2010, 10:30 PM   #2
Lenophis
Senior Member
 
Lenophis's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,386
Default

Did you put those files in the same directory as the program? That's about the only thing I can think of crash-wise.
__________________
Lenophis is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 05:27 AM   #3
The 9th Sage
Senior Member
 
The 9th Sage's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NY State in the US
Posts: 17,439
Default

Right click it and choose "Run as Administrator". It ought to start up then.
__________________
Just can't wait to bomb some Dodongos.
---
http://www.xanga.com/zeldadd

Twitter
The 9th Sage is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 02:30 PM   #4
kone191
Senior Member
 
kone191's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 107
Default

Quote:
Originally Posted by The 9th Sage View Post
Right click it and choose "Run as Administrator". It ought to start up then.
I've the same problem and by downloading the ocx-file and doing that doesn't fix it.
kone191 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 03:36 PM   #5
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austin, TX
Posts: 5,409
Default

Change the compatibility mode to XP maybe?
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 06:54 PM   #6
Bond697
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default

yeah, if you grab all of those .ocx files and put them in with the executable then change the compatibility to xp sp3 it should work fine. you shouldn't need to run it as an admin, but it wouldn't hurt if you wanted to.
Bond697 is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 04:59 AM   #7
The 9th Sage
Senior Member
 
The 9th Sage's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NY State in the US
Posts: 17,439
Default

Quote:
Originally Posted by kone191 View Post
I've the same problem and by downloading the ocx-file and doing that doesn't fix it.
Really? I'm running Windows 7 x64 over here and it seems to work when I do that. O_o That's...perplexing.
__________________
Just can't wait to bomb some Dodongos.
---
http://www.xanga.com/zeldadd

Twitter
The 9th Sage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:39 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.