Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Magi-Warrior
Forum: General Emulation 09-09-2004, 01:36 PM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

well i've found the problem......jus a bad case of resouces taken up.....so ill jus hafta buy more ram....thanks anyway

<P ID="signature"></P>
Forum: General Emulation 09-02-2004, 06:57 AM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

ill try that out.....but jus curious.....will it be able to rip out iso from burned discs....i have a couple that are burned which have played fine.....but real or burned the same problem persists.
...
Forum: General Emulation 09-01-2004, 08:46 PM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

> Ugh, internal on-board Intel Video Hardware...I had one of
> those and came to the conclusion that it sucked.


Man im startin to think a new emulator is the best solution.....course the...
Forum: General Emulation 09-01-2004, 04:11 PM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

> > What speed is your processor? Sounds like the CPU not
> > processing fast enough to me.
Trust me it has nothing to do with my processor.....i mean i run N64 roms perfectly and the gameplay in...
Forum: General Emulation 09-01-2004, 03:26 AM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

> How about your epsxe config? Plugins man, plugins.

my bad.........video plugin is P.E.O.p.S. soft driver 1.16, streching 1:1 no dithering 16 bit window 640 x 480, no scanlines or framerate...
Forum: General Emulation 08-31-2004, 03:12 AM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

> Knowing what specs you are running (as previously asked)
> might help... what OS, what CPU, what sound card, what video
> card, what driver versions, the resolution at which you are
> running...
Forum: General Emulation 08-30-2004, 01:02 AM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

well ive fixed sum sound problems( mainly the lack of bgm and voice overs).....but still no luck with the slowdown......i kinda forgot to mention that im using the CD's not iso's so im startin to...
Forum: General Emulation 08-29-2004, 01:01 AM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
Re: ePSXe Problem

i had a feeling too........jus wanted to make sure b4 i started messing around with more than one thing......thanks, any suggestions on which mode to use....if it helps the games im using right now...
Forum: General Emulation 08-28-2004, 11:56 PM
Replies: 35
Views: 9,815
Posted By Magi-Warrior
ePSXe Problem

Has anyone ever had a problem where no bgm plays, fmvs act glitchy and slow, and whenever theres a voice-over or when sumone talks the game starts acting really slow? I've tried changing my video...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:13 PM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.