Zophar's Message Domain

Zophar's Message Domain (http://www.zophar.net/forums/index.php)
-   Rom Hack (http://www.zophar.net/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Skies of Arcadia Editor (http://www.zophar.net/forums/showthread.php?t=3706)

ADnova 01-08-2005 04:36 PM

Skies of Arcadia Editor
 
I've started work on an editor for the Dreamcast game Skies of Arcadia. It's still a very early version, and currently you can only edit armor, weapons, and dialogue.
You can test it out here.
You'll need the .NET framework installed, and this program does not work with the Echelon version of the game, it only works with the full uncompressed image.

<P ID="signature"></P>

CROcOp 01-08-2005 06:09 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 

Nice.<img src=smilies/thumb.gif>

<P ID="signature"></P>

The 9th Sage 01-09-2005 03:00 AM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
> I've started work on an editor for the Dreamcast game Skies
> of Arcadia. It's still a very early version, and currently
> you can only edit armor, weapons, and dialogue.
> You can test it out here.

Permission to add it to the archive, sir?

<P ID="signature">http://www.xanga.com/ZeldaDDhttp://i.xanga.com/ZeldaDD/metxl01ss02.gif

Glargel blarg rargle! (Go to my weblog!)
</a></P>

ADnova 01-10-2005 10:37 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
> Permission to add it to the archive, sir?

Sure, thank you very much. Sorry for the delay in response, but I was finishing up the next version, which is available at the link in my first post.

<P ID="signature"></P>

MetaFox 01-11-2005 04:23 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
The application isn't working for me. I get an error at startup.

The exact wording of the error is:
"The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application."

<P ID="signature"></P>

haloboycs 01-11-2005 05:52 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
> The exact wording of the error is:
> "The application failed to initialize properly (0xc0000135).
> Click on OK to terminate the application."

i think you need .NET framework installed to get around that error, like said in 1st post.

<P ID="signature"></P>

CROcOp 01-11-2005 09:23 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 

You need .NET framework, which can be found here.


<P ID="signature"></P>

MetaFox 01-12-2005 12:44 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
Thanks. Guess I should RTFM next time. ;)

<P ID="signature"></P>

ADnova 01-21-2005 12:02 AM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
Version 0.5 is now available, at the same location listed in the first post.
I've added the ability to view and extract textures from the game, and importing as well. This means you can now edit and replace any of the textures in the game.
I also took the time to write up a help file, which should explain everything.

<P ID="signature"></P>

ADnova 05-05-2005 10:13 PM

Re: Skies of Arcadia Editor
 
I just started working on the editor again a few days ago, the current version is 0.6.
I added the ability to edit the magic spells in the game, fixed several bugs, and updated the HTML help file, avaiable here: http://www.geocities.com/adnova2001/soa/index.html

The editor itself is available at the link in my first post.

<P ID="signature"></P>


All times are GMT. The time now is 10:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.