Zophar's Message Domain

Zophar's Message Domain (http://www.zophar.net/forums/index.php)
-   Talk of the Town (http://www.zophar.net/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mobile app scanners? (http://www.zophar.net/forums/showthread.php?t=18058)

mumblejockey 08-10-2016 04:09 PM

Mobile app scanners?
 
Hello, guys! What security scanner have you been using for your mobile applications? It is use to scan all of your applications and protect your private information from hackers. Any inputs? Thanks!

RedClay 08-11-2016 06:34 AM

Hi, are you referring to a web or mobile security scanner? I heard about this type and it can identify vulnerabilities even on mobile devices that could lead to data theft. My husband told me to try searching about a retina security scanner. That application might be the answer to your inquiry.

hannah 08-30-2016 09:55 AM

I'm using McAfee Mobile Security and AVG for my Android phone. I think private information especially banking account shouldn't be added into your phone. It's too risky. No methods secure that hackers can't access your phone and get what they want. I heard many story abt this. :-s

aimhighanais 09-05-2016 04:49 PM

Do you need a security scanner for your mobile? I thought that mobiles are virus-free or am I wrong? Anyway, what I know is you should use something that protects you from being tracked, for example your searches from being tracker, like going incognito in google, perhaps? I know that companies use tracking software like this ([url]https://www.ghostery.com/intelligence/business-blog/business/solve-latency-problems-faster/[/url]) to keep up with their customers or potential customers and maybe that is something that you should prevent from happening. Just my 2 cents.

aimhighanais 09-05-2016 04:53 PM

I don't know why it is doing that - that is not how I typed it - I guess the site is adding the "url" I am new to this, so please bear with me as I learn :(

RedClay 09-16-2016 04:32 PM

Quote:

Originally Posted by aimhighanais (Post 108129)
I don't know why it is doing that - that is not how I typed it - I guess the site is adding the "url" I am new to this, so please bear with me as I learn :(

You can edit your previous post if you want it to work. :)


All times are GMT. The time now is 12:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.