Zophar's Message Domain

Zophar's Message Domain (http://www.zophar.net/forums/index.php)
-   General Emulation (http://www.zophar.net/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Emulator good for EWJim 2 (http://www.zophar.net/forums/showthread.php?t=2233)

PetMetroid 08-25-2004 04:56 AM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
Yes, I'm using the Win version, and I know this for sure 'cause I'm using stupid Windows 2000.

<P ID="signature"></P>

MooglyGuy 08-25-2004 06:24 AM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
> Yes, I'm using the Win version, and I know this for sure
> 'cause I'm using stupid Windows 2000.

Then you're doing something wrong - ZSNES for Windows work just fine with Earthworm Jim 2.

<P ID="signature">http://www.zophar.net/personal/mooglyguy/new_jersey.gif</P>

The 9th Sage 08-25-2004 02:30 PM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
> Then you're doing something wrong - ZSNES for Windows work
> just fine with Earthworm Jim 2.

He said the video is stuttering or something...a video card issue? And also, make sure all Graphical Filtering is off, as that stuff can REALLY eat up a lot of CPU cycles.


<P ID="signature">http://www.xanga.com/ZeldaDDhttp://i.xanga.com/ZeldaDD/milkkoma.png

My Weblog...the official distributor of LonLon Milk in New York.
</a></P>

MooglyGuy 08-25-2004 04:56 PM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
> He said the video is stuttering or something...a video card
> issue?

Nah, he said that it gets stuck like you can't play, like if you hit the SNES while playing.

<P ID="signature">http://www.zophar.net/personal/mooglyguy/new_jersey.gif</P>

The 9th Sage 08-25-2004 05:12 PM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
> Nah, he said that it gets stuck like you can't play, like if
> you hit the SNES while playing.

If that's the case, he should stop hitting his computer...either that, or ensure that he has a good dump of the ROM.


<P ID="signature">http://www.xanga.com/ZeldaDDhttp://i.xanga.com/ZeldaDD/milkkoma.png

My Weblog...the official distributor of LonLon Milk in New York.
</a></P>

Lillymon 08-25-2004 05:59 PM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
I would've been an ass and insisted that you specifiy wether you were using the GBA, Genesis, PlayStation, Saturn or SNES version before I would go any further, but I've been away for a few days. Actually, why don't you try one of those other versions anyway, to see if they work better. You could also try either falling back to the last 'official' ZSNES version (version 1.36, you'll find it here) or go forward to the latest 'WIP' version (here) to see if your ZSNES problem exists with all versions.

<P ID="signature"><marquee direction=left scrollamount=8><img src=http://home.graffiti.net/lillymon:graffiti.net/images/keletav.gif></marquee>
!luos ruoy tae lliw stelek ehT</P>

Reaper man 08-27-2004 06:14 AM

Re: Emulator good for EWJim 2
 
um, what are your specs dude?

I'm surprised no one has asked this yet <img src=smilies/erm.gif>

<P ID="signature"><center>
sig not found...</center></P>


All times are GMT. The time now is 08:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.