Zophar's Message Domain

Zophar's Message Domain (http://www.zophar.net/forums/index.php)
-   Site Questions / Suggestions (http://www.zophar.net/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Enter verification code: for hacks (http://www.zophar.net/forums/showthread.php?t=14586)

Gotgull 10-04-2010 03:58 PM

Enter verification code: for hacks
 
Well I don't know but I dodn't see any verification code, where it is suppose to be when submiting a hack. I am using Fire Fox 3 but tried it with Internet explorer 8 too. FF3 doesn't show anything, IE8 shows a square with an X in it where the image should be. Sorry if I sound rude I am just trying to describe my problem. I can't submit a hack, and I guess neither can anyone else.

Please Help..

Gotgull 10-05-2010 01:24 AM

I see the submit emulation news section on the forum but I don't think I am allowed to use that or am suppose to use it as just a forum member, about six months ago when I had submitted my hack I used the form. So how or where do I submit my hack I am not trying to get it in the news that is decided upon by staff and has nothing to do with me or my hack it may not even be accepted let alone be news worthy.

I don't keep up with the scene, I just do my own works from the shadows of my website. Then occasionally visit the boards and play nice most of the time. I really am a fuctard, but I'm not easily offend cause I don't freaking care. I do talk a lot..

Thanks for the suggestion I'll try that news section if that is where I am suppose to submit my hack, but it doesn't make sense to me.

Montie2k 10-05-2010 03:26 AM

http://www.zophar.net/hacks/add

We currently have two hacks in the administration review queue which have both been submitted in the past month, so the form is working properly.

InVerse 10-05-2010 03:50 AM

Yes, it was working a month ago so it must be working now! Never mind the fact that I just checked it with Firefox, Opera and Chrome and am experiencing the exact same behavior that Gotgull described.

Fatal error: Call to undefined function imagecreate() in /home/zophar/public_html/class/VerifyIMG.php on line 31

You're telling me that that error is a sign that the form is working properly?

Maybe you should spend less time censoring my comments about you being a fucking idiot and more time not being a fucking idiot.

The 9th Sage 10-05-2010 04:07 PM

Jeez...At any rate, that's wonderful, another thing Edman won't fix. All I can say is that I hope it's just a temporary glitch...weird that it would break itself.

The 9th Sage 10-06-2010 02:24 AM

Yeah, you know what? I asked you to play nicely, man. I'm sorry if Brad censored your comment (or something? Feel free to take that up with him...I'm not really for that either except in an extreme circumstance like disgusting porn BS or some such thing) but if there's a problem there's no reason for you to be an ass to Montie here.

*edit*
Ah yes, and for the record...I don't agree with editing your title either. I may not like you, but I wouldn't have done that.

Align 11-05-2010 03:04 PM

Any chance of this being fixed? What do I do in the meantime if I want to submit updated music tags?

InVerse 11-05-2010 06:52 PM

Quote:

Originally Posted by Align (Post 101769)
Any chance of this being fixed? What do I do in the meantime if I want to submit updated music tags?

Very, very unlikely that it will be fixed, as the only person who has access to fix it hasn't visited the site in a couple of years or so. Your best bet would be to assemble a list of necessary changes and provide them to the staff to edit themselves.

Align 11-06-2010 12:18 PM

Are there other people with access to the files themselves, then? So the music archive can be updated even with that person missing?

Montie2k 11-06-2010 01:21 PM

I'm still here and have 100% access.


All times are GMT. The time now is 05:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.