Zophar's Message Domain

Zophar's Message Domain (http://www.zophar.net/forums/index.php)
-   General Emulation (http://www.zophar.net/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wipeout 2097 Soundproblem (http://www.zophar.net/forums/showthread.php?t=14286)

schmocke 06-15-2010 02:21 AM

Wipeout 2097 Soundproblem
 
Alright. Iīve burned a copy of Wipeout 2097 (pal) to play it on my modded PS1. Unfortunately, the ingame music doesnīt play at all; instead I hear a buzzy and awfull noise. Is it possible, that the image is somewhat damaged!? Right now, Iīm downloading Wipeout XL (ntsc-u) which is the same game I guess!? Has anybody had a similar issue with the game or any ideas? Itīs terrible late in germany right now, so Iīm too lazy and tired to search the web - perhaps someoneīs here who can help.

The 9th Sage 06-15-2010 02:12 PM

It seems like if it burned ok than it must be the image of the game. You could always check for copy protection, but I doubt that's it (at least I don't think so).

schmocke 06-15-2010 02:26 PM

Indeed, itīs not any copy protection. Untill now, nearly every game Iīve tried worked (except Zanac X Zanac, which doesnīt pass the mainscreen, although in ePSXe it runs flawlessly!?) - burned with Alcoholīs PS1 profile. Nevermind, Wipeout XL works. Finally I can hear to the nice Techtunes (Prodigy FTW!). I had to redump the CloneCD image via Virtualdrive and write the bin with imgburn, since this PC (my little powersaver) has no Alcohol installed yet.


All times are GMT. The time now is 11:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.