Zophar's Message Domain

Zophar's Message Domain (http://www.zophar.net/forums/index.php)
-   General Emulation (http://www.zophar.net/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   How can I use CD-R's on my un-modded PS2? (http://www.zophar.net/forums/showthread.php?t=8568)

BFulks777 05-02-2007 09:32 PM

How can I use CD-R's on my un-modded PS2?
 
I am trying to get SNES Station to work on my Playstation 2. I am wondering how to use CD-R's on my PS2. Can someone tell me? <img src=smilies/magbiggrin.gif>
<P ID="signature"></P>

Richter X 05-02-2007 10:10 PM

Re: How can I use CD-R's on my un-modded PS2?
 
> I am trying to get SNES Station to work on my Playstation 2.
> I am wondering how to use CD-R's on my PS2. Can someone tell
> me?
>
You don't.
<img src=smilies/banghead.gif>
<P ID="signature"></P>

hcs 05-03-2007 02:05 AM

Re: How can I use CD-R's on my un-modded PS2?
 
You need a boot disc like http://www.thegiantstore.com/index.a...ROD&ProdID=274this</a> and a "slide card" to pry the tray out for the swapping without hitting the eject button.
<P ID="signature"><hr>
(04:33:02) Nimdae: i use l33t h4x0r in a very loose sense</P>

Bodomi 05-11-2007 06:30 AM

Re: How can I use CD-R's on my un-modded PS2?
 
> You need a boot disc like this and a "slide card" to pry the
> tray out for the swapping without hitting the eject button.

I use the boot disc/slidecard method to play my backups.
It is very annoying to do that every time you want to play then, though.

I've read something about putting the games in to a hard disk and boot them from there, going to try it once I get my hands on PS2 network adapter. :)
<P ID="signature"></P>


All times are GMT. The time now is 04:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.