Zophar's Message Domain

Go Back   Zophar's Message Domain > Emulation Talk > General Emulation

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2009, 12:42 AM   #1
Gravedow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Default BIN.ECM file

Hey, im trying to play a game that is a BIN.ECM file....but using pxseven and epsxe and neither can read the file.any ideas?
Gravedow is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 01:27 AM   #2
schmocke
Senior Member
 
schmocke's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 125
Arrow

Hi
*.ECM files are highly compressed ISOs. Try this link and you´ll get answers how to decompress it to an ordinary ISO:

http://www.neillcorlett.com/ecm/

regards, schmocke
schmocke is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 01:37 AM   #3
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Jacksonville, FL
Posts: 5,339
Default

I'm glad to see that my sticky on this board is being put to good use.

I should ban you just on the principal that you didn't even bother to read the damn thing.
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 02:48 AM   #4
Gravedow
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 7
Default

hey schmocke....i cheched it out, but still couldnt understant how to bring it back as a BIN file. I tried to download the file to but you had to have a password and nick.no way to join?
Gravedow is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 04:31 AM   #5
Reaper man
Member
 
Reaper man's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Jacksonville, FL
Posts: 5,339
Default

Quote:
Originally Posted by Gravedow View Post
hey schmocke....i cheched it out, but still couldnt understant how to bring it back as a BIN file. I tried to download the file to but you had to have a password and nick.no way to join?
I don't know what the hell you are doing wrong, but no, you don't have to have a password.
__________________
Reaper man is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 04:34 PM   #6
The 9th Sage
Senior Member
 
The 9th Sage's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NY State in the US
Posts: 17,438
Default

After you get it, I think you can just drop the bin.ecm onto the 'unecm' program and it'll spit out a regular .bin file.
__________________
Just can't wait to bomb some Dodongos.
---
http://www.xanga.com/zeldadd

Twitter
The 9th Sage is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 06:07 PM   #7
Cornellius
Senior Member
 
Cornellius's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Québec/Canada
Posts: 2,785
Default

Quote:
Originally Posted by Reaper man View Post
I'm glad to see that my sticky on this board is being put to good use.

I should ban you just on the principal that you didn't even bother to read the damn thing.
No big deal, I didn't saw it either. Also, it's not clear that the ECM question is answered in the post. You should rename the sticky to: ".ECM related woes" or something like that.
__________________
My job

Industrial electronic technician
Industrial mechanic (Millwright)
Cornellius is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:14 AM.

Contact Us - Zophar's Domain - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.